Avui es celebrarà la passarel·la central del Calella està de moda

Muntatge de la passarel·la central del Calella està de moda
Muntatge de la passarel·la central del Calella està de moda

Un acte previst per ahir a la nit però que es va ajornar per la previsió de pluja. La Riera Capaspre s’omplirà de les tendències que regnaran tant a les botigues com als carrers aquesta temporada primavera-estiu 2018. Una desfilada que podreu seguir en directe a través de la pàgina web, el canal de Youtube i la pàgina de Facebook de Ràdio Calella TV.

Aquest any la passarel·la es renova. L’organitzador del Calella està de moda, Frank Cardó, va explicar a Ràdio Calella TV les novetats de la desfilada, que tindrà lloc avui a les 21 del vespre.

Tenim moltes novetats: desfilada de gossos, hi haurà actuació en directe durant la desfilada i tenim un nou concepte de passarel·la. L’hem volgut apropar més a la gent, perquè la gent ho vegi més a prop, i hem creat dos escenaris units per la passarel·la. Llavors hi haurà un escenari principal i un escenari satèl·lit on es faran moltes coses a prop de la gent. Això és una de les novetats i es farà a la Riera Capaspre.

Durant tot el cap de setmana s’han realitzat tallers i activitats relacionats amb la imatge. Els calellencs i calellenques també van poder veure un primer tast de les tendències en roba, calçat i complements en els flaixos.

Paral·lelament, fins el 15 de maig estarà en marxa un concurs fotogràfic. La imatge amb més «m’agrada» publicada a Instagram i a Facebook amb l’etiqueta #CEDM18 podrà guanyar un xec regal de 150€ per gastar en les botigues participants del Calella està de moda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat