Avui es celebrarà la passarel·la central del Calella està de moda

Muntatge de la passarel·la central del Calella està de moda

Un acte previst per ahir a la nit però que es va ajornar per la previsió de pluja. La Riera Capaspre s’omplirà de les tendències que regnaran tant a les botigues com als carrers aquesta temporada primavera-estiu 2018. Una desfilada que podreu seguir en directe a través de la pàgina web, el canal de Youtube i la pàgina de Facebook de Ràdio Calella TV.

Aquest any la passarel·la es renova. L’organitzador del Calella està de moda, Frank Cardó, va explicar a Ràdio Calella TV les novetats de la desfilada, que tindrà lloc avui a les 21 del vespre.

Tenim moltes novetats: desfilada de gossos, hi haurà actuació en directe durant la desfilada i tenim un nou concepte de passarel·la. L’hem volgut apropar més a la gent, perquè la gent ho vegi més a prop, i hem creat dos escenaris units per la passarel·la. Llavors hi haurà un escenari principal i un escenari satèl·lit on es faran moltes coses a prop de la gent. Això és una de les novetats i es farà a la Riera Capaspre.

Durant tot el cap de setmana s’han realitzat tallers i activitats relacionats amb la imatge. Els calellencs i calellenques també van poder veure un primer tast de les tendències en roba, calçat i complements en els flaixos.

Paral·lelament, fins el 15 de maig estarà en marxa un concurs fotogràfic. La imatge amb més «m’agrada» publicada a Instagram i a Facebook amb l’etiqueta #CEDM18 podrà guanyar un xec regal de 150€ per gastar en les botigues participants del Calella està de moda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *