El trencament d’una canonada davant dels Apartaments Toyca deixarà als veïns tota la nit sense aigua

Als volts de tres quarts d’onze de la nit una canonada s’ha rebentat a la davant dels Apartaments Toyca aixecant part de l’asfalt del carrer.

WhatsApp Image 2017-12-20 at 22.39.35La Policia Local ha explicat a Ràdio Calella Televisió que mantindran tota la nit la zona del carrer Tramuntana tallada al trànsit, ja que la pressió de l’aigua ha fet aixecar part de l’asfaltat. La circulació es desviarà per l’interior del pàrquing Toyca pels que vinguin de la zona de l’hotel Calella Palace i pel carrer Hortalans pels que entrin pel lateral de la N-II.

Per la seva banda, Gestaigua ha explicat que els pisos del grup Sant Quirze, els Aparataments Toyca, els pisos del pàrquing la zona de l’hotel Calella Palace i les cases dels voltants, així com la zona de l’Hotel Olympic estaran tota la nit sense subministrament d’aigua potable.

WhatsApp Image 2017-12-20 at 22.45.03L’aigua ha inundat el carrer i els Bombers de la Generalitat  han hagut de mirar una subestació soterrada d’alta tensió que hi ha a la zona, per tal que no hi hagués perill. Per major seguretat, però, s’ha trucat a la companyia per informar de l’avaria i que es desplaci a la zona per comprovar que tot estigui correcte.

Els treballs per solucionar el problema començaran demà a les 8 del matí.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues patrulles de la Policia Local i una dotació dels Bombers de la Generalitat.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *