Avui s’ha presentat una nova entitat, el Club Sportiu Calella

club_sportiu_calella_2

En el marc de la Primera Marxa Internacional de bicicleta, amb inici i final a Calella s’ha donat a conèixer una nova entitat esportiva calellenca, el Club Sportiu Calella. Fundada aquesta mateixa setmana i integrada per amants de la bicicleta, el seu objectiu és fer activitats entorn el món de la bicicleta i a poc a poc incorporar altres disciplines.

El naixement d’aquesta entitat s’enmarca dins el reconeixement de Calella Vila Europea de l’Esport i pretén reforçar la marca esportiva de la ciutat. Mariona Albero, tresorera del Club Sportiu Calella, ha explicat que hi ha una cinquantena d’esportistes que formen el nucli i volen créixer incorporant nous afiliats. Tot plegat ha sorgit de gent del Maresme que vol fer esport a la zona i respectar l’entorn.

Algunes disciplines que es podrien incorporar aviat al nou club són la triatló o el patinatge, ja que hi ha membres que practiquen també aquests esports. Ara mateix el club està en tràmits d’inscriure’s al registre d’entitats municipal i la voluntat és estar oberts a la participació i col·laboració en tot el que calgui

El primer repte d’aquesta nova entitat ha estat la Marxa Internacional Calella-Calella, que malgrat ser el seu orígen i destí a Calella mateix, fa un recorregut de 140 quilòmetres amb un desnivell acumulat de més de 3000 metres per als més preparats. De totes maneres, hi ha un recorregut més curt, de 84 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1500 metres per permetre que diferents corredors puguin fer-la.

sortida_bicisLa prova ha comptat amb 200 participants en que s’hi ha inscrit també turistes americans, alemanys i russos.

La sortida ha estat a les 8:30h del matí de la Riera Capaspre i s’espera que vagin arribant els ciclistes al mateix punt d’arribada entre 11:00 i 14:30. La prova, forma part del circuït puntuable del campionat de Ciclioturisme de la Federació Catalana de Ciclistes on debuten el mateix dia La Marxa Cicloturisme Internacional Calella-Calella amb la Marxa Cicloturista La Cerdanya Cycle Tour.

El recorregut de la prova passa per Collformic, Santa Fe del Montseny i Collsacreu

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat