Baixa la pressió assistencial per Covid a Calella

Imatge d’arxiu
Imatge d’arxiu

En els últims quatre dies, s’han produït 3 ingressos de pacients positius per coronavirus a l’Hospital de Calella, on ara hi ha 9 persones ateses. Al sociosanitari, cap ingrés. I en cap dels dos centres s’ha produït cap defunció. Són les dades que reporta la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en el recompte d’aquest dijous a la tarda, que certifica que la pressió assistencial per Covid a Calella va a la baixa. c

Des de dilluns, a l’Hospital Sant Jaume s’han registrat 3 nous positius i s’han donat 5 altes. Ara hi ha 9 persones ingressades per positiu per coronavirus.

Al sociosanitari, cap ingrés i una alta. Només hi queda una persona amb Covid.

L’organisme sanitari informa que no s’ha produït cap defunció. Quant a la incidència entre els seus professionals, només n’hi ha 1 en aïllament per positiu o per ser contacte estret.

Indicadors epidemiològics de Calella

El risc de rebrot a Calella baixa fins els 98,22 punts (nivell mitjà) i la taxa de reproducció de l’epidèmia recula fins els 0,69.

Milloren els indicadors epidemiològics de Calella, que ara té una incidència acumulada per cada 100.000 habitants de 141,59. En els últims 7 dies s’han diagnosticat 12 positius per coronavirus amb prova PCR o test d’antígens.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *