L’Ajuntament obre la convocatòria per a la segona edició del projecte 3C dels Horts Socials

horts socials00000000

Ja es pot sol·licitar una parcel·la pel projecte 3C dels Horts Socials. Es tracta de la segona edició del projecte que es realitza en col·laboració amb la Fundació Humana i que ensenya als usuaris a treballar la terra i cultivar els productes.

La regidora de Política Social de l’Ajuntament de Calella, Margarita Valls, ha explicat a quines persones es dirigeix aquest projecte.

“Aquesta convocatòria està oberta per residents de Calella, persones que estiguin en situació de vulnerabilitat social, en precarietat laboral o desocupació. També jubilats o persones que siguin pensionistes. De totes maneres, en aquesta ocasió hem ampliat més el ventall per tota la població. D’accés per a persones que sentin la necessitat o les ganes de participar en aquest projecte i disposin de temps per complir amb la presència als tallers que s’impartiran”

El projecte “3C: Conreem el Clima i la Comunitat” consta de 15 parcel·les. La regidora de Política Social ha assenyalat que en la selecció dels 15 nous activistes es donarà prioritat a les persones en situació de vulnerabilitat.

Per a sol·licitar una parcel·la cal fer una instància a l’Ajuntament de Calella abans del 30 de gener.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat