Boicotegen tots els parquímetres de la Muntanyeta

Gestvia ha informat que les màquines ja tornen a estar operatives en totes les modalitats de pagament. A primera hora del matí, abans de les nou, els conductors que han deixat el cotxe a la Muntanyeta no han pogut pagar l’estacionament ni amb metàl·lic ni tampoc amb targeta, però sí a través de l’aplicació Apparcare. Les ranures per insertar les monedes i les targetes estaven taponades amb escuradents i cola blanca. Alguns usuaris que volíen utilitzar el sistema de lectura contactless tampoc han pogut realitzar el pagament. Han explicat a Ràdio Calella TV que és un error que es produiex habitualment.

L’acció de boicot dels quatre parquímetres ha afectat als conductors més matiners que acostumen a deixar el cotxe a la Muntanyeta, un dels aparcaments de zona blava gestionats per Gestvia, i que ofereix la possibilitat de treure un tiquet d’1 euro per tot el dia.

Les màquines han tornat a funcionar normalment a partir de les nou del matí. L’empresa municipal de mobilitat ha informat a Ràdio Calella TV que, malgrat la incidència, els conductors no estan exemptes de pagar l’estacionament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.