Boicotegen tots els parquímetres de la Muntanyeta

parquímetres boicotejats

Gestvia ha informat que les màquines ja tornen a estar operatives en totes les modalitats de pagament. A primera hora del matí, abans de les nou, els conductors que han deixat el cotxe a la Muntanyeta no han pogut pagar l’estacionament ni amb metàl·lic ni tampoc amb targeta, però sí a través de l’aplicació Apparcare. Les ranures per insertar les monedes i les targetes estaven taponades amb escuradents i cola blanca. Alguns usuaris que volíen utilitzar el sistema de lectura contactless tampoc han pogut realitzar el pagament. Han explicat a Ràdio Calella TV que és un error que es produiex habitualment.

L’acció de boicot dels quatre parquímetres ha afectat als conductors més matiners que acostumen a deixar el cotxe a la Muntanyeta, un dels aparcaments de zona blava gestionats per Gestvia, i que ofereix la possibilitat de treure un tiquet d’1 euro per tot el dia.

Les màquines han tornat a funcionar normalment a partir de les nou del matí. L’empresa municipal de mobilitat ha informat a Ràdio Calella TV que, malgrat la incidència, els conductors no estan exemptes de pagar l’estacionament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat