Bon resultat d’Anna Lozano de l’APA Alt Maresme al Campionat d’Espanya de patinatge

A48D60DF-911B-4681-B415-971A32BE1900

Anna Lozano patinadora de l’APA Alt Maresme ha participat aquest cap de setmana als Campionats d’Espanya de patinatge que s’han disputat a Parets del Vallès. Lozano ha defensat fins al final els seus dos programes (curt i llarg), finalitzant en un merescut 17è lloc i gaudint molt de l’experiència obtinguda.

Final de temporada per Anna Lozano i Helena Rosinés.

Aquest any 2021 les dues patinadores sèniors del club han obtingut molt bons resultats, tot i que ambdues han patit lesions al llarg de la temporada. Malgrat això, a principis de juny van participar al campionat de Barcelona, on van aconseguir classificar-se pel Campionat de Catalunya.  En aquesta competició, els nervis van augmentar. L’Helena Rosinés va haver de parar durant la celebració d’aquest a causa del dolor de la lesió de turmell que patia, però l’Anna Lozano va finalitzar el campionat i es va classificar pel Campionat d’Espanya que s’ha disputat aquest cap de setmana.

Totes dues han treballat molt dur aquesta temporada, i tant elles com el seu entrenador i responsable tècnic del Club Calellenc, Alberto Fernandez, s’han mostrat molt satisfets dels objectius assolits.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *