En Peyu i Pep Plaza passaran per la Festa Major de Sant Pol de Mar

Sant Pol de Mar es prepara per la Festa Major d’estiu, que arrenca aquest dimecres amb alguns canvis respecte la programació anunciada per adaptar-se a les noves mesures de seguretat per frenar l’expansió de la Covid. Es mantenen els plats forts: les actuacions d’en Peyu i Pep Plaza, i els concerts de Monica Green i Marcel i Júlia. L’Ajuntament santpolenc activarà aquest migdia el portal fmsantpol.cat per a la reserva prèvia d’entrades.

En Peyu farà d’home orquestra a la Festa Major de Sant Pol de Mar. El popular humorista de Muntanyola portarà a l’escenari del Parc de Can Vilar l’espectacle de monòlegs en què recopila els seus millors textos i els posa en escena. Serà el dilluns 26 de juliol (22.30h).

Un dels altres plats forts serà l’Ara més de Pep Plaza. Més dosis d’humor i amb música en directe. Es farà aquest divendres 23 de juliol al Parc de Can Vilar (22.30h), un dels dos escenaris que muntarà l’Ajuntament de Sant Pol de Mar per desplegar la seva programació de Festa Major que, per segon any consecutiu, i per culpa de la pandèmia, es queda sense un dels envelats més emblemàtics de l’estiu a la comarca.

L’altra estarà ubicat a la Plaça de la Punta, per on hi passaran Marcel i Júlia, el duo que formen l’excantant i compositor de Txarango, Marcel Lázara, i la seva companya de viatge, Júlia Arrey, que han tret el seu primer disc En Òrbita. També aquest divendres 23 de juliol a partir de les 22.30h. L’endemà dissabte 24 de juliol hi haurà l’actuació de Mònica Green (22.30h).

Per aquests espectacles i la resta d’activitats de la Festa Major de Sant Pol en què es demana reserva prèvia d’entrada, aquest migdia s’activarà el portal fmsantpol.cat. Són totes gratuïtes. La regidora de Cultura, Anna Losantos, ha demanat a tothom que se’n faci un bon ús perquè, arribat al dia, no es quedin cadires buides.

Demano respecte per a la gent que ve a fer els espectacles. Si reservem l’entrada i no podem anar, passem-la a algú que l’aprofiti. Perquè és llàstima que s’hagin de tancar espectacles i que a l’hora de la veritat hi hagi un 25% de les cadires buides. Volem que els espectacles siguin gratuïts, que la cultura arribi a tothom.

cartell programa FM Sant PolLa Festa Major arrenca aquest dimecres amb cinema a la fresca amb la projecció de film El sostre del món, el pregó tindrà lloc dijous i servirà per commemorar els 15 anys del Cau el Nus, i dissabte es farà la mostra de balls de gegants.

El consistori ha ideat una programació que té l’estil de “setmana cultural” degut a les restriccions per evitar la propagació de la Covid. Això també ha obligat a avançar l’horari de les actuacions i a suspendre’n d’altres.

El taller d’il·lustració implicava tenir molta canalla a les taules compartides; pel concurs d’arròs, ara que hi ha prohibició de menjar a l’aire lliure, haurien de prendre mesures draconianes. I pel que fa a les navegades, ara no estan permeses les reunions de més de 10 persones i hi hauria riscos que s’han d’intentar evitar sí o sí.

La regidora de Cultura confia que els santpolencs i santpolenques entendran les decisions que s’han fet en base a preservar la salut pública i que tothom se sentirà cridat a participar-hi.

Comptem amb el centre cultural que hi haurà una obra de teatre i un concert de música clàssica. També un “scape room” per al públic familiar. Intentem que tothom trobi activitats al seu gust.

La Festa Major de Sant Pol de Mar tindrà el seu castell de focs artificials, que es llançaran des de l’espigó, aquest diumenge 25 de juliol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *