Botigues de Calella organitzen el Castaween

Una quarantena de botigues proposen celebrar el Castaween seguint una ruta comercial per recollir castanyes i llaminadures. Adapten l’originari «trick or treat» dels països anglosaxons per incorporant-hi també la tradició catalana de la Castanyada. A més, animen a la canalla a sortir disfressats. Serà dilluns vinent a la tarda, 31 d’octubre, vigília de la festivitat de Tots Sants.

Un grup de comerciants i botiguers de Calella han tingut la idea d’unir les celebracions de la Castanyada i el Halloween que molta canalla feia de manera improvisada. Han ideat una ruta comercial que els nens i nenes podran seguir per anar recollint o bé castanyes o bé caramels i llaminadures, a criteri dels propietaris. Ho ha explicat Ruth Ortega, una de les impulsores.

Hi haurà un mapa amb els punts de referència on es podran anar a buscar les castanyes o les llaminadures. És una acció per aproximar el comerç a les criatures, que sàpiguen que poden entrar-hi, que són llocs de confiança. Busquem establir vincles amb les noves generacions.

CASTAWEEN 20221024

A més, proposen a la canalla sortir disfressats per fer el recorregut per la quarantena d’establiments que ja s’han apuntat a la iniciativa.

Animem als pares, perquè de fet ja l’any passat la canalla voltava per les botigues. Que facin volar la seva imaginació i la creativitat per disfressar-se de temàtica Castanyada o de Halloween, el que vulguin.

La Castaween es farà el dilluns 31 d’octubre a la tarda per iniciativa dels comerciants i botiguers que estan en contacte a través d’un grup de Whatsapp que els serveix per intercanviar-se informació.

Som uns quants botiguers que hem creat un grup d’informació a través de Whatsapp, que s’ha anat fent gran i contínuament se n’afegeixen més, que ens serveix per passar-nos informació que considerem útil i que pot ser del nostre interés.

Plantegen una acció més per dinamitzar el comerç de proximitat i donar-se a conèixer entre la petita clientela.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *