Brot de Covid-19 a l’hospital de Calella

HOSPITAL WEB 2

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha registrat 17 positius per Covid-19 entre els pacients de la unitat de mitjana estada polivalent de l’hospital de Calella. La majoria d’ells són asimptomàtics, d’altres han presentat algun símptoma lleu com tos o febrícula. També s’ha registrat una defunció d’un pacient pal·liatiu que va dona positiu en la prova PCR. Des del centre sanitari informen que ja han pres totes les mesures pertinents i que ara a hores d’ara estan seguint tots els protocols establerts pel Departament de Salut.

Per tal de minimitzar el risc de contagi la corporació informa, que la planta de mitjana estada polivalent s’ha sectoritzat i els pacients positius s’han aïllat a les seves habitacions, per tal de protegir a la resta de pacients que no han donat positiu.
Des d’ara i fins a nou avís, el centre hospitalari ha cancel·lat totes les visites de familiars a pacients amb coronavirus i s’iniciaran les videotrucades perquè puguin estar en contacte.

La Corporació està fent un seguiment acurat dels casos positius i un rastreig dels contactes.

L’alcaldessa Montserrat Candini ha demanat a través de les xarxes socials màxima prudència i seguir totes les recomanacions que les autoritats sanitàries demanen.

Cal no abaixar la guàrdia i seguir al detall les indicacions per minimitzar el risc de contagi. És a dir, mascareta, rentat de mans i distància física.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *