Buch celebra que el conseller d’Interior presideixi la Junta de Seguretat Local

Imatge d'arxiu.

El pròxim 31 de gener al matí Joan Ignasi Elena, el conseller d’Interior, presidirà la Junta de Seguretat Local. S’hi reuniran comandaments dels Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, així com Protecció Civil. Es tracta d’una convocatòria ordinària, és a dir, la que es fa cada any, però que arriba dos mesos després d’una d’extraordinària que va servir per fer front a l’onada delinqüencial que hi ha hagut aquests darrers mesos a Calella.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde Marc Buch ha celebrat la presència del conseller d’interior a la següent convocatòria de la Junta de Seguretat Local. Assegura que és indispensable l’assistència d’un càrrec polític amb capacitat de decisió.

De fet, Buch, també apuntava que la junta també servirà per demanar a Elena una diagnosi exacta dels efectius actuals amb els quals compten les comissaries de Pineda i Arenys.

Després de tres setmanes d’operatiu policial especial, amb presència de l’ARRO a Calella, Buch ha anunciat que una de les qüestions pendents és demanar fins quan s’allargarà. Ha lloat la feina dels cossos policials que, assegura, estan donant els seus fruits. “La situació ha millorat, però hem de continuar treballant”, ha sentenciat en l’entrevista a LA CIUTAT.

En l’entrevista, Buch ha explicat que des de Calella s’ha posat el “gra de sorra” en un tema que ha arribat al Parlament de Catalunya i, fins i tot, al Congrés dels Diputats. Amb tot, ha afirmat que el partit de Junts ha recollit el guant del tema de la immigració. De fet, ahir anunciaven que s’havia arribat amb el PSOE un acord per fer un traspàs a la Generalitat en matèria d’immigració.

Escolta l’entrevista a l’alcalde Marc Buch a LA CIUTAT:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *