El projecte benèfic “Una casa per a Carolin”

Aquest dimarts tindrà lloc el concert benèfic “Una casa per a Carolin” un projecte destinat a La Cuchilla de República Dominicana. En aquest espai rural hi viu una família amb situacions vulnerables que necessita una llar.

El projecte arriba de les mans de l’Associació d’amics de la República dominicana que treballa per diverses causes socials a la població. Lourdes Bartrolí, de l’Aula de Música Can Llobet, ha tingut l’oportunitat de visitar i conèixer la comunitat. I a partir d’aquí ha realitzat diferents concerts en benefici aquest projecte social, ens explica com serà el concert.

Som diferents músics i alumnat de l’Aula de Música Can Llobet que participem. Destacar el nivell i la qualitat d’aquests perquè la majoria dels alumnes estan al conservatori. Hi haurà diferents actuacions, amb estils diferents. Penso que és un concert molt enriquidor. A part de la causa, tindrem un nivell de qualitat musical alta.

Amb professionals com Juan Carlos Narzekián, Lourdes Bartrolí, Beatriu Lizarte, Jorge Sarraute i els alumnes de l’Aula de Música Can Llobet, aquest dimarts 27 d’agost a les 20.30 h a la Gàbia, es celebrarà el concert benèfic. Per tal d’assistir-hi, només s’ha de reservar taula al restaurant, l’entrada és lliure i les aportacions voluntàries, les quals aniran de manera íntegra al projecte “Una casa per a Carolin”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *