Calella actualitza el Protocol per a l’abordatge integral de la violència masclista

llaç lila

El novembre és el Mes per la Igualtat a Calella. En les pròximes setmanes a la ciutat es celebraran diversos actes per reivindicar l’equitat de gènere i per lluitar contra la violència masclista, una xacra de la societat actual. En el marc d’aquesta programació, una de les cites claus és la lectura del manifest del 25-N, el Dia Internacional contra la Violència Masclista, enguany a càrrec de dues agents del cos dels Mossos d’Esquadra que treballen en el Grup d’Atenció a la Víctima. Elles formen part també de l’engranatge del Protocol específic que s’acaba d’actualitzar a Calella.

La regidora d’Igualtat i Joventut de l’Ajuntament de Calella, Cindy Rando, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que el protocol recull tots els mecanismes i dispositius que s’activen davant d’un cas de violència de gènere amb l’objectiu de donar una resposta eficaç i ràpida a les víctimes, entre les quals hi poden haver també infants. El document actualitzat es distribuirà el fulletons informatius que s’il·lustraran amb la imatge guanyadora del concurs d’Instagram “Calella diu prou”.

La regidora ha fet un repàs dels principals actes de commemoració del Mes per la Igualtat, que arrenquen demà dimecres 7 de novembre, amb un taller a l’Escola Pia i a l’Institut per confeccionar llaços liles i omplir-los amb missatges, que s’exhibiran a la Plaça de l’Església.

A continuació podeu recuperar-ne íntegrament l’entrevista.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat