Calella acull la setena edició del Dia de les Lletres Maresmenques

Calella acollirà aquest cap de setmana la setena edició de la diada de les lletres maresmenques. Una festivitat impulsada per Òmnium Cultural que pretén posar en valor la literatura de la comarca i els autors locals. La diada està organitzada per la territorial d’Òmnium, en col·laboració amb l’Ajuntament de Calella, i se celebrarà durant tot el dia a l’Escola Pia de Sant Pere. Durant el transcurs de la vetllada els assistents podran gaudir de tallers familiars, contacontes, actuacions musicals, presentacions de les novetats literàries de la nostra comarca, o taules rodones. Tot al voltant de les lletres maresmenques.

La jornada s’iniciarà a les 10.30 h del matí amb un contacontes a càrrec de la narradora Sílvia Serra. Tot seguit, a les 11 del matí, es realitzarà un taller d’escriptura juvenil amb Maria Planas, aquesta activitat està adreçada a major de 10 anys. A partir de les 12 i per un públic més adult, serà el torn del vermut glossat amb Cor de Carxofa. Una activitat on els més creatius podran deixar anar la imaginació i improvisar versos rimats sobre una melodia.
El torn de tarda (17.30 h) l’obrirà la taula rodona sobre il·lustració i literatura i li seguirà a les 18.45 h la presentació de les editorials del Maresme. La cloenda serà les vuit del vespre amb el concert a càrrec de Lourdes Bartrolí i Xènia Torres.

El portaveu d’Òmnium a Calella, Alfred Larroya, explica que enguany s’arriba a la setena edició i és la primera que es fa a Calella.

La jornada és oberta a tothom i se celebrarà durant tot el dia a l’Escola Pia de Sant Pere.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *