Calella amplia el termini per sol·licitar ajudes per a la millora de locals comercials

ajudes empres

Ampliada la convocatòria de subvencions per a la millora de locals comercials. La iniciativa està dotada amb 12.000 euros provinents del pressupost municipal d’aquesta 2015, dels quals només se n’han concedit la meitat. És a dir, s’han subvencionat 12 projectes de millora dels 24 previstos pressupostàriament. És per això que l’Ajuntament de Calella, i amb la voluntat d’impulsar les polítiques per al foment de l’emprenedoria i l’activitat econòmica al municipi, permetrà presentar les sol·licituds fins el pròxim 30 de novembre. L’ampliació és amb caràcter retroactiu i s’hi podran acollir tots els projectes que s’hagin executat durant el 2015, enllestits, en procés o planificats.

La primera tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella, Núria Parella, ha recordat l’objecte de la tercera convocatòria anual de subvencions per a la millora de locals comercials. “Si són negocis que s’obren el 2015 es poden presentar tot tipus d’obres de rehabilitació: pintura, col·locació de rètols, instal·lació d’aire condicionat o de millora del sistema elèctric, etc; i si es tracta de negocis en actiu, oberts abans del 2015, només serà per a actuacions de millora de l’accessibilitat”, ha concretat Parella en una entrevista al programa Bon dia.

L’Ajuntament de Calella acaba de formalitzar l’ampliació de la convocatòria perquè només s’ha concedit la meitat de la partida pressupostària que s’havia previst. Aquest 2015 és de 12.000 euros –superior a les primeres convocatòries–, que permet subvencionar amb un import únic de 500 euros un total de 24 projectes.

Els requisits de la iniciativa, recollits en les bases reguladores, és que la intervenció global que es faci al local superi els 2.000 euros i així s’ha d’acreditar mitjançant la presentació d’un projecte, i que s’executi durant l’any corrent. Per tant, també amb caràcter retroactiu.

Les condicions i la documentació que cal presentar es poden consultar al web municipal. Les instàncies de sol·licitud s’hauran d’entrar per registre de l’Ajuntament de Calella fins el 30 de novembre. La resolució de les peticions es donarà a conèixer els dies posteriors.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *