El Mercat Solidari de Segona Mà recapta 2.300 euros per a l’AVAH

Nou èxit de resposta en la iniciativa solidària que va celebrar dissabte passat l’Associació Cívica Capaspre per recollir fons per a contribuir al finançament, entre d’altres, del Taller l’Encenall. Un dels projectes que desenvolupa l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH). La recaptació ha estat de 2.300 euros, que s’han arribat a acumular a partir de petites aportacions. A canvi, et podies emportar a casa un llibre, estris de cuina, articles per a la llar o petits mobles. Des de l’organització, plena satisfacció pels resultats obtinguts que, diuen, els esperona de cara a les edicions futures.

Maria Antònia Pujol és la presidenta de l’Associació Cívica Capaspre.

Hem de dir que cada any anem recollint una mica més, i això ens esperona. Teniem tants articles a primera hora del matí que pensàvem que no sortiria tot. Però quan veus al vespre el que s’ha recollit, i que de les tres furgonetes amb les que vam portar la cosa, en tornes només amb una plena veus que ha estat fantàstic.

La parada d’articles de segona mà es va muntar a la Plaça de l’Església i ja de bon matí va rebre els primers interessats. Alguns són col·leccionistes d’antiguitats o afeccionats a restaurar mobles, segons ha comentat Pujol.

Al matí ja tenim clients que són assidus de cada any. Són col·leccionistes o gent que restaura mobles, que a primera hora, quan encara no hem acabat de muntar la parada, que ja els tenim mirant i buscant. Teniem gent de Calella i de fora.

Els diners recaptats es destinaran a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital, que duu a terme projectes d’inserció social per a persones en risc d’exclusió.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.