Calella ampliarà els espais amb il·luminació nadalenca

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El Nadal es viurà amb més llum a Calella, segons ha avançat l’alcaldessa al programa La Ciutat. Amb una inversió anunciada de 60.000 euros, es col·locaran als principals carrers i places del nucli urbà –com habitualment– però també es posaran nous punts a la carretera, a la Riera Capaspre o un rètol amb un “bones festes” a l’entrada de la ciutat. Encara no hi ha data per l’encesa.

Montserrat Candini ha defensat la conveniència i la necessitat de posar més llums de Nadal com a mesura de suport al teixit comercial local.

Posem tota la carn a la graella, si se’m permet l’expressió. Malgrat que el context no és massa optimista per les circumstàncies intentarem traslladar l’ambient de germanor i de familiaritat que aporten les llums de Nadal.

La il·luminació nadalenca s’encendrà als principals carrers del nucli urbà, com per exemple l’eix comercial del carrer Església i els perpendiculars. Es reforçarà a la plaça de l’Ajuntament i es col·locaran nous punts a la carretera N-II entre l’Hotel Bernat II i Poblenou, i a la bossa comercial que hi ha davant l’hospital. L’alcaldessa també ha anunciat que s’instal·larà un nou rètol il·luminat a l’entrada de Calella que dirà “Bones festes”.

En relació al Nadal, Candini ha assegurat que el consistori treballa amb la idea que es puguin celebrar activitats com el Cagatió o la Cavalcada dels Reis d’Orient, pensant en la il·lusió dels petits. Esperen rebre les indicacions definitives del Procicat per prendre la decisió final.

Ho estem treballant amb l’objectiu que es pugui fer tot, amb unes mesures concretes però ens falten instruccions més clares de la Generalitat, sobretot amb la Rua. Però el Cagatió i la resta d’elements que configuren l’arribada dels Reis d’Orient, ho estem treballant amb l’objectiu que es faci.

En l’entrevista al programa La Ciutat, l’alcaldessa de Calella ha dit que estan treballant amb fórmules imaginatives per poder tirar endavant aquests actes que marquen i identifiquen les festes del Nadal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat