Calella ampliarà la bona experiència del Consell d’Infants al col·lectiu d’adolescents

Foto: @MarcSerra21
Foto: @MarcSerra21

Ahir es va fer una primera xerrada informativa als alumnes de l’Institut Bisbe Sivilla sobre el funcionament d’aquest nou òrgan de participació. Amb ell es vol donar continuïtat al treball que els nens i nenes de Calella estan fent des del 2015 al Consell Municipal d’Infants.

Des de l’Ajuntament s’ha iniciat una roda de presentació d’aquest nou Consell d’Adolescents als centres educatius per animar als alumnes a participar-hi. La primera es va celebrar ahir a l’Institut Bisbe Sivilla. Eva Sánchez n’és la directora.

Des de l’Ajuntament ens van trucar per explicar-nos què volien fer amb el Consell d’adolescents i nosaltres la única cosa que hem fet és cedir un espai i una franja horària perquè els de l’ajuntament vinguéssin a explicar als alumnes en què consistia i què havien de fer per participar.

El primer Consell d’Infants es va crear al febrer de l’any passat. Els 28 consellers i conselleres, escollits pels seus propis companys d’aula, van rebre l’encàrrec de dissenyar l’espai de la ludoteca que es va muntar per la passada Fira de Calella i l’Alt Maresme.

El nou Consell d’Infants es va constituir el passat novembre. Enguany, el seu encàrrec més important és el d’adaptar la senyalització per a persones amb alguna discapacitat, així com aprofundir en els drets dels infants i ensenyar als seus companys tot el que aprenguin.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *