Calella Artesana inaugura exposició i es presenta en societat

Aquest cap de setmana l’associació Calella Artesana inaugura la seva primera exposició, que a més els servirà per presentar-se en societat. Ho faran a la Cooperativa l’Amistat on exposaran totes les formes d’art i artesania que aglutina l’entitat, com la pintura, roba feta a mà o escultures. S’inaugurarà aquesta tarda (17 h) i es podrà visitar fins demà a la tarda on hi seran presents la gran majoria de mans expertes de la població per promocionar i reivindicar el talent i la creativitat local.

Calella Artesana es presenta avui en societat i ho farà amb una mostra d’artesania i art a la Cooperativa l’Amistat que es podrà visitar avui i demà a la tarda  (17 a 20h). Des de l’entitat, Margarita Manzano la seva presidenta, exposa que serà un conglomerat de totes les formes d’artesania que representen.

Volem aprofitar l’exposició, on donem accés a tots els membres de l’entitat, per fer la presentació oficial de l’entitat. Aquí tindrem una mica representat totes les formes d’artesania que tenim i tots els socis que han pogut participar hi seran a la mostra. Hi ha una mica la representació de tots.

L’entitat va nàixer fa un any i mig en ple confinament quan un grup de cosidores va decidir unir-se per fer mascaretes. Des de llavors han anat creixent i aglutinant diferents disciplines com ganxet, costura creativa, o pintura i escultura. El seu objectiu ara és difondre l’artesania i donar a conèixer tots els artesans que hi ha a la ciutat.

A banda de l’exposició que inauguraran aquest vespre, de cara els pròxims mesos tenen previst un calendari de fires i tallers. Un d’aquests tallers es farà el 18 de novembre a Can Saleta amb pasta de modelar i un altre de ganxet.

Recupera l’entrevista al programa La Ciutat:

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *