Calella busca ponts turístics amb ciutats de la Xina

newpic

La nostra destinació es continuarà promocionant al gegant asiàtic a través de fires, trobades de treball i «fan trips». Properament el cònsol xinès vindrà a Calella, i d’aquí a dos anys es tornarà a organitzar el Fòrum Mundial de Ciutats Turístiques, on ara ha anat l’alcaldessa, per establir una relació bilateral amb una ciutat xinesa important, com per exemple Shangai.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha participat a un important Fòrum Mundial que s’ha celebrat a Zhengzhou (Xina). Aquesta ha estat la primera vegada que Calella ha estat convidada a un esdeveniment turístic d’aquest tipus, i ha estat una bona oportunitat per començar a entrar al mercat xinès, actiu turísticament d’ençà de la darrera dècada.

L’alcaldessa de Calella es va reunir amb el vicepresident del govern de la península de Henan i altres agents xinesos, per donar-los a conèixer Calella i Catalunya. Candini: “En tot el creixement de la Xina i tot el seu desenvolupament, lògicament, la indústria turística hi té molt a veure. I experimentarà un creixement molt ràpid a nivell mundial. Nosaltres hem de ser-hi, i situar-nos al primer moment, al minut zero, en la mesura que puguem fer-los veure que a l’arc mediterrani hi ha un país que és Catalunya i un territori, com és Calella -i així ho he explicat a les diferents autoritats- que tenim una experiència de 63 anys de municipi turístic“.

Calella ha participat a aquestes jornades per invitació expressa del Govern xinès, segons ha dit l’alcaldessa. Candini ha comentat que aquestes jornades han ajudat a situar Calella i generar un vincle d’interacció entre ciutats que pot ser molt productiu. “Aquests fòrums, essencialment, tenen la vocació, lògicament, d’interactuar entre les ciutats, de ser una mica aparador de tots plegats, de reconèixer-nos mútuament com a persones, com a territoris, com a àmbits amb un interès cap la vessant turística important. Hi havia 36 països i s’ha debatut sobre temes de Cooperació i Desenvolupament en l’àmbit dels municipis turístics. Jo crec que és molt i molt important aprofitar aquesta plataforma per donar-nos a conèixer al mercat xinès“, ha dit Montserrat Candini.

L’alcaldessa de Calella ha apuntat una propera visita del cònsol xinès a la nostra ciutat per donar continuïtat al Fòrum Mundial i construir ponts entre ciutats i destinacions turístiques.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *