L’AMPA de la Minerva celebra la seva diada

escola_verda

La comunitat educativa de l’Escola La Minerva ha celebrat aquest dissabte la vuitena edició de la Diada de l’AMPA. S’ha fet amb diferents activitats lúdiques com ara una gimcana i un espectacle infantil.

La diada serveix també, segons la presidenta de l’AMPA La Minerva, Olga Camps, per posar en valor el fet que són Escola Verda, una de les poques de tot el Maresme. Camps destaca els trets que singularitzen una escola verda.

La celebració també ha inclòs un dinar de germanor que s’ha fet al passeig Manuel Puigvert amb una fideuà com a plat principal. Enguany, l’AMPA de la Minerva està nominada als Premis Fapac 2016. Són uns guardons que la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya atorga anualment a projectes i activitats dins d’aquest àmbit. L’Ampa de la Minerva fa activitats extraescolars assequibles econòmicament parlant pels infants i les seves famílies.

Els membres de l’AMPA de la Minerva han volgut agrair el suport que reben de l’equip directiu i dels professors del centre per tal que aquesta diada sigui una realitat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *