Calella, capdavantera al Maresme en segells de qualitat SICTED

Lliurament de distincions SICTED, arxiu
Lliurament de distincions SICTED, arxiu

Calella és el municipi maresmenc amb més distincions de qualitat turística SICTEC. Reuneix 20 dels 72 segells atorgats a empreses i serveis durant el 2015, la majoria dels quals havien revalidat la certificació. Amb tot, el Maresme continua sent la comarca barcelonina que destaca pel seu compromís amb uns serveis turístics de qualitat.

Calella va tancar el 2015 amb vint distincions de qualitat turística SICTED, que la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç s’encarreguen d’implantar a la demarcació. Un segell que acredita la qualitat del servei turístic que ofereixen empreses i serveis públics.

Una desena d’hotels i apartaments turístics locals han revalidat el distintiu, que també ostenta un càmping, l’oficina de turisme, la Policia Local, la Platja de Garbí o fins i tot la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Quant a empreses vinculades al negoci turístic, el SICTED ha reconegut una agència de viatges, un centre de salut i diverses empreses d’activitats d’oci i lúdiques.

El segell de qualitat és present en negocis del sector privat i també en serveis públics de municipis com Santa Susanna, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Mataró i els dos Arenys, entre d’altres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat