Calella celebra el Dia Internacional de la Dansa

Imatge d'arxiu.

Les escoles de dansa de la ciutat participen en la programació que comença aquest vespre amb la projecció del documental “Five days to dance” al Teatre de la Sala Mozart (22.00h).

Una cinta dels directors Pepe Andreu i Rafael Molés que protagonitzen dos professors de dansa, un holandès i una basca, que viatgen a Sant Sebastià per realitzar el seu projecte estrella: preparar un espectacle de dansa-teatre amb un grup d’adolescents.

La programació del Dia Internacional de la Dansa continuarà dissabte amb diversos tallers: un de dansa familiar a càrrec de Júlia Turró, a la Biblioteca Municipal (11.00h); i un de temàtic sobre danses hindús a càrrec de Hem, que es farà a la plaça de l’Ajuntament (12.00h).

Al Museu del Turisme es farà una xerrada a càrrec de Natàlia Prior que s’ha titulat Premis, certàmens i concursos, una oportunitat de formació per als alumnes de dansa. Serà a les cinc de la tarda amb entrada lliure.

Les activitats s’acabaran amb la tradicional Mostra de Dansa de Calella amb la participació de les escoles de dansa de la ciutat. El preu de l’entrada és de 2 euros i s’ha de comprar a la taquilla del Teatre de la Sala Mozart una hora abans que comenci la funció.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *