Més beques menjador al Maresme respecte al curs passat

Exactament, són 9.221 alumnes que avui comencen el curs al Maresme amb dret a a ajut de menjador escolar, dels 12.410 que l’havien sol·licitat. Han estat desestimades 2.774 peticions per diferents factors, sent el més destacat la superació del llindar de renda màxim establert. Falta per resoldre 415 expedients.

La comarca disposa d’una bossa inicial de 8.751.799,49 € per ajudar les famílies a fer front a les despeses de menjador i ja s’han resolt gairebé el 100% de les sol·licituds presentades.

El Consell Comarcal del Maresme, conscient de la necessitat de les famílies de saber a l’inici del curs si la seva sol·licitud ha estat acceptada, ha agilitzat el procés de verificació de la documentació presentada i a hores d’ara ja ha resolt el 96,65% dels expedients.

Tenint com a referència el preu de 6,91 euros/dia fixat pel Departament d’Educació, dels ajuts concedits, 3.849 cobreixen el 70% del cost del menjador escolar i 3.495 alumnes tenen finançat el servei al 100%; 1.098 rebran el 50% atès que el pare/mare o persones tutores han presentat la sol·licitud per separat. Per aquest mateix motiu, 735 alumnes rebran el 35% del cost del servei de menjador escolar. Les escoles La Minerva de Calella, l’Antoni Doltra i la Mediterrània de Pineda de Mar, l’escola Sant Pau de Sant Pol de Mar, l’Ignasi Iglesias i Serra de Miralles de Tordera, són els centres de l’Alt Maresme on el Consell Comarcal gestiona el servei de menjador.

Les famílies que vulguin presentar alguna reclamació ho poden fer, fins al 6 d’octubre, a través d’Instància genèrica a la Seu electrònica de l’administració comarcal o de forma presencial.

Transport escolar

Pel que fa al transport escolar, aquest curs compta amb 69 rutes que permetran als autobusos traslladar en el mínim temps possible prop de 1.000 alumnes als seus centres educatius. 16 d’aquestes rutes són adaptades per tal de facilitar el desplaçament de l’alumnat amb mobilitat reduïda.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.