El PSC s’interessa pels serveis de salut mental

Calella ha estat la primera parada de les visites que farà la diputada socialista Elena Díaz per conèixer la qualitat i quina és la cartera de serveis en l’atenció a la salut mental que hi ha a Catalunya. Aquest matí ha visitat les instal·lacions del Centre de Salut Mental de l’Alt Maresme, ubicades al carrer Bruguera, on ha rebut les explicacions del director del recurs, Valentí Agustí. L’objectiu és poder traslladar les necessitats que hi ha al territori a la nova comissió d’estudi que s’ha constituït en el sí del Parlament de Catalunya.

Díaz ha explicat que visitarà els centres d’atenció de salut mental que hi ha a Arenys de Mar i el Masnou, aquí al Maresme, per poder traslladar les inquietuds i demandes dels professionals a la comissió d’estudi que es va crear el desembre passat.

La diputada maresmenca ha exposat que s’ha de tractar com un assumpte prioritari en les polítiques públiques de salut, en l’àmbit de l’assistència i la prevenció.

Si alguna cosa bona ens ha portat la pandèmia és destapar el gran tabú de la salut mental al país, que era una epidèmia silenciosa. Per sort, ara en parlem i hem de conscienciar a la societat que és un problema de tots. Hi ha estudis que assenyalen que 1 de cada 4 persones patirà un problema de salut mental al llarg de la vida. Això demostra que és un problema de tots.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *