Calella comença a preparar els actes per a la Marató de TV3

Actes de la Marató de TV3 del 2014, arxiu
Actes de la Marató de TV3 del 2014, arxiu

Calella amb La Marató de TV3 està acabant de perfilar el programa i la logística dels actes que tindran lloc per recaptar fons per a la investigació de la diabetis i la obesitat, les malalties a les quals es dedica la tradicional iniciativa solidària de la televisió pública catalana. En les últimes setmanes s’han reactivat les reunions amb la cinquantena d’entitats, a banda de particulars, que cada any col·laboren amb les accions que es realitzen a Calella per incrementar el marcador. Tot i que encara no se n’ha fet públic el programa, la regidora de Política Social de l’Ajuntament de Calella ha avançat que el primer acte tindrà lloc el pròxim 12 de novembre.

Un ball solidari a benefici de La Marató de TV3. És el primer dels actes que a Calella serviran per recaptar fons per a la investigació científica de la diabetis i la obesitat. Es farà el pròxim 12 de novembre a l’Espai Caixa i, de fet, amb ell arrencarà la temporada d’aquesta iniciativa que impulsa l’entitat juntament amb l’Ajuntament de Calella. “El ball es farà a l’Espai Mercat i serà obert a tothom. En aquesta ocasió es farà pagar 1 euro simbòlic per La Marató de TV3. Després, seran gratuïtes”, ha explicat la regidora de Política Social de l’Ajuntament de Calella, Margarita Valls.

L’Ajuntament de Calella s’encarrega de coordinar les activitats que organitzen les prop de 50 entitats que constitueixen el que s’anomena Calella amb La Marató de TV3, entre les quals es defineix un calendari únic de solidaritat. Aquest mes de novembre amb propostes ja tancades, entre les quals una marxa popular des de la Plaça del Bunyol fins a Sant Adreu, a proposta de l’AMPA de l’Escola Pia, que inclourà també activitats infantils i una botifarrada. Es farà el diumenge 29 de novembre.

Com a novetat, un espectacle teatral a la Sala Mozart, que cedeix gratuïtament l’equipament per a la representació de l’obra Boscos endins a càrrec d’una entitat de recent creació: el Grup de Teatre Solidari. “Aquesta proposta ha costat molt de lligar, per l’espai i per les agendes de les persones del grup. Al final, es farà a la Sala Mozart l’11 de desembre”, ha comentat Valls.

El gruix de les activitats es concentraran durant el mes de desembre i especialment el diumenge 13 de desembre, data escollida enguany per a la celebració de La Marató de TV3. L’objectiu ambiciós de Calella és superar la xifra de recaptació de l’edició passada, que va ser de 17.243 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *