Càritas necessita voluntaris per al Gran Recapte d’Aliments

Bosses plenes d'aliments durant el Gran Recapte 2014

Càritas parroquial de Calella ja ha començat a preparar el Gran Recapte d’Aliments que es farà el divendres 27 i el dissabte 28 de novembre a tot el país.

A hores d’ara el més important és la captació de voluntaris per a les dues jornades solidàries de recollida d’aliments bàsics que es destinaran a les persones i famílies més necessitades. L’any passat van ser un centenar de voluntaris, una xifra que també serà necessària per aquesta edició. De moment ja hi ha apuntades unes 50 persones. Maria Rosa Comas Marré, de Càritas Calella, considera que els voluntaris fan una tasca molt important amb el muntatge, organització i recollida dels aliments: “Gràcies als voluntaris perquè hi ha una moguda molt gran amb tot el dispositiu que es posa en marxa. De moment, encara ens fan falta persones que col·laborin, ara som uns 50 però hem d’arribar a 100. Segur que arribarem. Hem fet un escrit al Full Parroquial per si algú ho llegeix i vol col·laborar com a voluntari. Hi ha les tasques de muntatge, organització i la recollida dels aliments; després portar-los al magatzem que ens deixen”. 

Enguany seran 4 supermercats els que col·laboraran amb el Gran Recapte d’Aliments: El Caprabo de l’Avinguda Turisme; el Mercadona; el Bon Preu i el Dia del carrer Sant Jaume, a la carretera Nacional 2. Maria Rosa Comas anima als oients de Ràdio Calella a fer-se voluntaris: “Si algú sent això i vol venir a col·laborar estarà al peu del canó recollint les bosses d’aliments que després altres portaran al magatzem amb les furgonetes que també ens cedeixen. A més, també col·labora amb nosaltres la brigada municipal de l’Ajuntament de Calella”. 

Recordem que l’any passat es van recaptar a Calella, també a través de 4 supermercats, 12.000 kg d’aliments bàsics. Uns aliments que Càritas s’encarrega després de fer arribar a les famílies i persones en situació de vulnerabilitat social i econòmica.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *