Calella commemora el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones

El far de Calella il·luminat de color lila en commemoració al Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència Envers les Dones.

Aquest diumenge es commemora el Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, pel qual s’han organitzat diversos actes institucionals, polítics i també socials.

Els actes començaran dissabte amb un debat sobre les diverses cares de la violència que ha organitzat ERC. En declaracions a Ràdio Calella TV, la líder d’ERC a Calella, Cristina Gómez, va afirmar que “la republicana catalana serà feminista o no serà”. I sota aquesta màxima, el partit ha organitzat un acte de sensibilització. Es farà dissabte a les cinc de la tarda al Cafè de la Sala Mozart i porta per títol “Stop Violències. Per una república feminista”.

A les 13:30h tindrà lloc a la plaça de l’Església la lectura del manifest institucional. Anirà a càrrec de dues agents del cos de Mossos d’Esquadra del Grup d’Atenció a la Víctima i membres del Protocol de violència de gènere. El far s’il·luminarà de color lila.

I amb l’objectiu d’acabar creant una comunitat feminista a Calella, en xarxa amb d’altres pobles del voltant, un col·lectiu de dones de la ciutat ha organitzat per aquest diumenge 25 de novembre un dinar de germanor a la plaça de l’Església. “Juntes som més fortes” és el lema amb el qual s’ha començat a fer difusió d’aquest acte no institucional. El dinar es farà a la plaça de l’Església a les dues i es traslladaria al centre social ocupat La Bruna en cas de pluja. Qui vulgui assistir-hi no cal que ho comuniqui prèviament, només que porti algun plat per compartir. Hi haurà música i un micro obert per qui vulgui compartir reflexions i experiències.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *