Treballar la igualtat de gènere entre els joves, l’encàrrec del nou Consell d’Adolescents

consell d'adolescents00000000

Avui s’ha constituït el segon Consell d’Adolescents de Calella, un òrgan de participació juvenil que ha ampliat el nombre d’integrants de 16 a 20. L’alcaldessa, Montserrat Candini, ha presidit el Plenari de constitució, recordant que neix de la bona experiència del Consell d’Infants i destacant els valors que transmet: formació, educació i corresponsabilitat en temes socials i de ciutat, conceptes que, segons l’alcaldessa, fomenten bons ciutadans.

Candini ha encarregat treballar la igualtat de gènere entre els joves de la ciutat.

L’encàrrec a fer i és un projecte a treballar durant aquest curs 2018-2019, és un projecte per treballar la igualtat de gènere entre els joves de Calella. Ja sabeu que això és una assignatura pendent durant dècades i dècades, la importància de la igualtat, la importància del respecte, la importància que tots els gèneres, dones i homes, tenen exactament els mateixos drets.

En l’acte de constitució del nou Consell d’Adolescents també han participat la regidora de Joventut, Cindy Rando, el regidor de Participació, Marc Buch, i la regidora d’ERC, Cristina Gómez.

A continuació podeu recuperar el Plenari de constitució del Consell d’Adolescents.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *