Últim assaig de “El violador ets tu” que s’interpretarà el 8M a la Plaça de l’Ajuntament

mani femi web00000000

La Comunitat Feminista de Calella ha confirmat que la interpretació de la cançó protesta “El violador ets tu” es farà aquest diumenge a la Plaça de l’Ajuntament, a les 10 del matí. És una de les activitats que ha preparat per commemorar el 8M, el Dia Internacional de la Dona, incloent una manifestació pels carrers de Calella, com ja va fer l’any passat.

Aquesta tarda es farà l’últim assaig obert de El Violador ets tu a la plaça del Parlament de Catalunya, davant l’Institut Bisbe Sivilla (18H), per a la posada en escena d’aquest diumenge, 8 de març, a la Plaça de l’Ajuntament (11h). Abans se’n farà un assaig general. Aquest és l’acte amb el qual arrencarà la programació de protesta que organitza la Comunitat Feminista de Calella, que repetirà la manifestació pels carrers del centre de la ciutat de l’any passat.

Es proposa anar al Pati de l’Ós per compartir el dinar i sortir d’allà en direcció a la manifestació unitària que es farà a Barcelona. Les convocants informen que s’agafarà el tren cap a les 15.30h.

cartel com feminista

La jornada reivindicativa del 8M que organitza la Comunitat Feminista de Calella porta per lema Juntes som més fortes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *