Calella competirà amb altres 26 municipis catalans per guanyar-se la Bandera Verda

EDITATS_ECOVIDRIO_04072022

Ecovidrio ha activat una nova edició de la campanya Banderes Verda, per fomentar el reciclatge dels envasos de vidre al sector de l’hostaleria, hotels i restaurants. La presentació es va fer la setmana passada a Pineda de Mar, que tornarà a participar en la iniciativa, així com també ho faran Calella, Santa Susanna o Mataró.

Per facilitar a tots els hostalers la seva tasca, Ecovidrio reforçarà el nombre de contenidors i entregarà de manera gratuïta mitjans de transport de residus. Amb un equip format per gairebé 100 persones, l’entitat recorrerà un a un els establiments oferint formació ambiental i compartint coneixements sobre mesures d’economia circular entre els participants. A més, realitzarà un control dels volums d’ompliment per reforçar les rutes de recollida si és necessari.

Durant l’edició del 2021, gràcies al moviment Banderes Verdes es van recollir 31.045 tones d’envasos de vidre a les 127 localitats costaneres participants. El seu posterior reciclatge va aconseguir evitar l’emissió de 17.700 tones de gasos contaminants. Això equivaldria a retirar 8.000 cotxes de la circulació durant un any.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *