Calella contactarà amb agències i tour operadors russos durant la fira MITT de Moscú

Font: MITT
Font: MITT

Una delegació local assisteix fins dissabte a la fira de viatges més gran i important amb Rússia, per la qual ha tancat una agenda d’entrevistes i reunions amb professionals del sector interessats per la nostra destinació. Calella serà una de les ciutats que es promocionaran a la MITT de Moscú dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. Durant el 2015, els establiments d’allotjament local van registrar un total de 149.000 pernoctacions de turistes de procedència russa, sent la cinquena nacionalitat que més va visitar Calella.

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Calella assegura que la fira MITT de Moscú és un gran aparador per promocionar la destinació al mercat rus. A més de reunions i entrevistes amb agències de viatges i tour operadors russos, l’acció s’acompanyarà d’un dossier amb material divers, entre els quals el vídeo Calella moments de Felicitat i un recull de fotografies i esdeveniments culturals i esportius per aquest any.

Catalunya continua sent el destí més sol·licitat pel turista rus que visita l’Estat Espanyol. Més de la meitat van escollir el país, per davant de les Illes Canàries i les Balears; atrets per l’oferta lúdica i el sol i la platja. Aquí, a més, hi troben ambient familiar i productes culturals.

S’indica que es tracta d’un turista de classe mitjana o mitjana-alta que gasta a l’entorn de 136 euros al dia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *