L’Aula haurà de canviar l’espai de conferències amb el segon trimestre començat

La primera conferència del segon trimestre tractarà sobre l’obra del músic francès Camille Saint-Saëns
La primera conferència del segon trimestre tractarà sobre l’obra del músic francès Camille Saint-Saëns

El curs de l’Aula d’Extensió Universitària es reprèn demà dimecres 12 de gener amb una conferència sobre la vida i obra del pianista i compositor francès Charles Camille Saint-Saën. Va ser un infant prodigi que amb tan sols quatre anys va escriure la seva primera composició per a piano. Joan Vives, professor d’Història de la Música de l’ESCAC, serà l’encarregat de repassar la seva extensa producció en la primera classe del segon trimestre, que encara es farà a la Sala Mozart.

Sílvia López, la presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària, ha comentat la diversitat de temàtiques en les que els alumnes podran endinsar-se en aquest segon trimestre, que anirà del 12 de gener al 30 de març.

Aquest curs a l’aula parlarem de música, de farmàcia, d’història i història de l’art, també hi haurà conferències d’actualitat i de filosofia, i per acabar el trimestre, una conferència sobre les possibilitats de la tecnologia GPS.

L’Aula d’Extensió Universitària rebrà la visita del divulgador científic Joan Anton Català, que el 16 de març pronunciarà una conferència sobre el naixement i evolució de l’univers com el coneixem ara. Setmanes abans, l’escriptor i periodista Vicens Lozano, redactor de la secció d’internacional de la redacció de TV3, que parlarà sobre el poder al món post-Covid en una conferència prevista pel 23 de febrer.

La presidenta de l’Aula ha explicat que encara no saben on faran les conferències quan comencin les obres de la Sala Mozart.

Sabem que les conferències del 12 i del 19 de gener es continuaran fent a la Sala Mozart. Llavors dependrà de l’aforament i de les indicacions de la Generalitat, ens deixaran un espai o altre. És complicat perquè mentre duri la pandèmia haurem de fer-ho en un equipament alternatiu.

L’entitat desitjaria continuar l’activitat de formació en un espai que permetés donar entrada a tots els socis i sòcies que assisteixen periòdicament a les conferències que s’organitzen.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *