Calella creix en població i arriba als 18.481 veïns

cesglesia

La majoria són dones, 9.466; per sobre dels 9.015 calellencs que ha comptabilitzat l’IDESCAT, l’Institut d’Estadística de Catalunya, actualitzant les xifres en data de l’1 de gener i a partir de la revisió del padró municipal que ha oficialitzat l’Estat. Calella ha guanyat en l’últim any 139 persones, i és un dels 25 municipis de la comarca on s’ha experimentat un augment de població. És una tendència que s’ha seguit en els últims tres anys. El Maresme té 444.046 habitants.

L’anàlisi de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal posa de relleu que l’increment demogràfic del Maresme s’ha intensificat en la pràctica totalitat dels municipis. Les dones són majoria, representen el 50,64% de la població maresmenca, 5.642 més que el grup d’homes.

Mataró, la capital de comarca, és la població que ha guanyat més habitants en xifres absolutes: són 610 persones, arribant al total de 126.127 mataronins i mataronines. Li segueix Tordera, que ha incrementat la població en 184 persones.

A l’altre extrem hi ha Premià de Mar, que ha perdut 101 habitants; o Vilassar de Mar, d’on han marxat 42 persones.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat