Calella donarà el tret de sortida al Nadal amb l’encesa de les llums

[Vídeo] Encesa dels llums de Nadal

S’apropa Nadal i amb ell les activitats típiques d’aquesta època. Avui a les 18:00 l’Ajuntament de Calella donarà la benvinguda amb la tradicional encesa de les llums que decoren els carrers del municipi amb motius tradicionals. L’alcalde, Marc Buch, ha passat pel programa La Ciutat, per parlar de tot plegat i ha animat a tota la ciutadania a assistir a aquest acte tan especial.

Avui 7 de desembre s’inaugurarà oficialment el Nadal a Calella amb la tradicional encesa de les llums, a les sis de la tarda. Abans, però, a dos quarts de sis, des de l’Ajuntament han organitzat un espectacle per incentivar la mainada a assistir a aquest esdeveniment ple d’il·lusió.

Els petits, i no tan petits, podran gaudir d’un espectacle d’immersió ambientat en el món del circ. Tal com ha destacat Buch, serà un acte integrador i on tot el públic haurà de col·laborar i interactuar.

L’alcalde de Calella ha posat el focus en què aquest serà un any especial i que encaren amb molta il·lusió, a causa que és el primer, després de la pandèmia, que es pot fer amb total normalitat.

S’ha fet amb la voluntat pensant en què és el primer any que no hi ha Covid. Serà el primer any que s’intentarà viure amb la màxima normalitat possible. Serà un espectacle de circ, un espectacle d’immersió, ambientat en el món del circ, interactiu, la voluntat és que sigui molt integrador i que tothom hi formi part, sobretot els nens, que formin part d’aquesta festa.

Buch ha reconegut que, tot i que Calella ja compta amb algunes activitats de Nadal, avui es donarà el tret de sortida. Ho han fet en aquestes dates, diu, per assegurar que tot funcioni correctament. A més, ho han fet coincidir amb el pont, perquè la mainada no tingui problemes per poder assistir.

L’alcalde ha volgut destacar l’esperit alegre d’aquestes dates i ha confirmat que l’encesa de les llums, així com les activitats nadalenques, més de 40, són un punt a favor del municipi per atraure la gent.

El que fa el Nadal és que és una festa molt alegre. És una època de festa, de germanor, de trobar-se a la gent. Tots estem amb l’eufòria que es trobarà amb la família. Tens aquella il·lusió i quan estàs eufòric tot acompanya, evidentment l’ambientació nadalenca és molt important, però no només això, també es farà música al carrer o activitats artístiques per generar dinamisme i aquest punt d’atracció. No només per comprar, sinó perquè tot l’entorn vingui al nostre centre comercial, que és preciós i tot això ho hem de potenciar al màxim.

Marc Buch ha fet una crida als ciutadans de Calella i a tota la gent de fora que vinguin a la ciutat per gaudir de totes les activitats que tenen preparades. També, però, tot i incentivar a fer les compres al municipi, ha demanat fer un consum responsable.

Animo a tothom, els calellencs, i a tota la gent que ens escolta, que vinguin a Calella a fer les compres i a passar uns dies. Evidentment, demanar als calellencs i calellenques que facin un consum responsable, que és molt important, però que a més, comprin aquí a Calella, perquè si ens ajudem entre tots, sempre és positiu. És important que tots hi posem el nostre gra de sorra

Buch no ha volgut fer cap «espòiler» sobre la nit més il·lusionant de l’any, la rua de Reis. L’alcalde ha avançat que hi haurà «sorpreses», però que haurem d’esperar al dia 5 per descobrir-la. Amb tot, ha remarcat que la principal novetat d’aquest any, és la normalitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *