Els joves aprenen amb teatre a controlar l’alcohol quan van de festa

teatre forum

Divendres al matí els alumnes de quart d’ESO dels centres educatius de Calella han anat al teatre. Concretament a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri els han representat l’obra «Anem de Festa» pensada per fer reflexionar els joves sobre el consum de drogues i alcohol en ambients d’oci nocturn.

149318_10202292583427365_1720455757_nL’obra estava pensada per ajudar als nois i noies a controlar-se quan surten de festa. N’ha parlat Anna Caubet, de la companyia Impacta’t de teatre social: “L’objectiu és reflexionar sobre què passa amb el descontrol que ens pillem en aquesta edat de l’adolescència amb el tema alcohol bàsicament. La peça teatral ens mostra situacions molt reals i convidem a tots els nois i noies que l’estan veient a posar-se al lloc de la protagonista i els altres personatges per veure realment des de quin punt tenim consciència del que significa no controlar l’alcohol“.

getimage.phpA part del petit espectacle teatral s’ha fet una llarga estona de tertúlia amb els comentaris i preguntes dels propis adolescents assistents, que és la part més interessant d’aquestes matinals teatrals. Tal com ha dit Anna Caubet, els joves solen participar-hi activament. “Responen moltíssim perquè les escenes ja les estem fent de manera que no els deixa mai indiferents. Es senten molt identificats i de seguida volen sortir a l’escenari a intentar fer les coses d’una altra manera. Compartim tota l’estona el que cadascú proposa, puja a l’escenari, ho intenta, ho tornem a compartir, en puja un altre i ho torna a provar diferent… està molt bé“.

L’obra de teatre «Anem de Festa» s’ha fet davant d’uns 300 adolescents de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *