Calella en Comú i Esquerra tornen a reclamar la incorporació d’un tècnic de Medi Ambient

ple00000000

Unanimitat de totes les forces polítiques municipals per tirar endavant la moció presentada per Calella en Comú i Esquerra sobre el canvi climàtic, que va ser un dels temes que més protagonisme va tenir en la sessió ordinària del Ple Municipal d’ahir. Al marge de reclamar a les administracions competents que desenvolupin polítiques ambientals ajustades a la situació actual, i que s’hi comprometin a nivell econòmic; la moció presentada per comuns i republicans comuns insta a l’Ajuntament de Calella a incorporar a la seva plantilla a professionals que marquin l’acció municipal.

Els dos partits de l’oposició van tornar a posar sobre la taula la necessitat que el consistori disposi de personal format en polítiques ambientals.

Sebastián Tejada, portaveu de Calella en Comú, ho va anunciar en el decurs de la lectura de la moció:

Assegurar que l’Ajuntament de Calella tingui personal format per abordar els problemes i les oportunitats relacionades amb les polítiques ambientals i de mobilitat. Demanar a la Generalitat que desenvolupi i doti pressupostàriament la Llei del Canvi Climàtic; i que acordi la formalització definitiva el Pacte de Mobilitat Sostenible del Maresme amb el CCM i els ajuntaments de la comarca.

La regidora d’Esquerra, Míriam Sellés, va inisistir en la petició:

Un cop més, reclamar que des del Govern Municipal s’estudiï la millor fórmula més adient per incorporar un tècnic de Medi Ambient a la plantilla.

La petició ja la van formular durant el debat pressupostari i va ser un dels motius pels quals els comuns van votar-hi en contra, i que també va pesar en la negativa dels republicans.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *