Calella en Comú, preocupat per les conseqüències de l’anunci de Buch

Calella en Comú reclama a l’alcalde i als socis de Govern que confirmin, de manera clara i oberta, que garanteixen la governabilitat a l’Ajuntament de Calella. I en tot cas, en base a quins acords es comprometen a dur a terme l’acció de Govern pels pròxims vuit mesos, quan finalitzarà l’actual mandat municipal.

Calella en Comú mostra la seva preocupació per l’impacte de l’anunci de Marc Buch d’incorporar-se a la candidatura de Junts per Calella i mantenir, alhora, la seva posició d’alcalde de l’Ajuntament de Calella com a cap del Govern de coalició entre el partit demòcrata i el PSC. El portaveu dels comuns, Sebastián Tejada, reclama que siguin clars i diguin a la ciutadania si mantenen els compromisos adquirits el 2019 i garanteixen estabilitat i pau institucional.

L’alcalde està en una situació estranya. Ha marxat a un partit que és competència i no sabem si la resta de regidors del PDeCAT li donen realment suport, no sabem si es parlen, ni tan sols si el PSC també tanca files davant una situació que tampoc coneixem. Reclamem una clarificació urgent de la situació, que ens expliquin si la governabilitat està garantida i en base a quins acords.

El portaveu de Calella en Comú ha subratllat que es podria donar el cas que Buch es mantingui al capdavant del Govern i negocïi l’acció de Govern amb els dos socis de la coalició mentre fa campanya electoral per a un tercer partit. El partit ha emès aquest comunicat traslladant públicament les seves peticions.

NDP CEC

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.