El PSC de Calella no es planteja trencar el pacte de Govern

PERE TARRÉS 20220922

La reacció dels socis de Govern de Calella, el PSC, no s’ha fet esperar. De fet aquest matí l’executiva del partit s’ha reunit per valorar l’anunci que ahir a la tarda feia l’alcalde Buch.

Pere Tarrés, primer secretari del partit, ha dit que el PSC serà fidel al pacte amb el PDeCAT.

Hem parlat d’aquesta crisi entre cometes que hi ha hagut per tot el que està passant. Nosaltres el PSC tenim un pacte de govern amb el PDeCAT i serem fidels a aquest pacte. Sinó hi han canvis substancials que desvirtuïn el projecte que vam tenir al principi perquè l’objectiu principal d’aquest pacte és treballar per la ciutat i nosaltres estem compromesos amb aquest objectiu. És un compromís davant els ciutadans.

Preguntat per si aquesta decisió afectarà el full de ruta del Govern, al llarg dels 8 mesos que queden de mandat, Tarrés ha dit això.

No, no. No, sempre que es guardin les formes. Considerem que cadascú fa les accions quan les creu convenients, però jo crec que el bé suprem significa la governabilitat de la ciutat pel que queda. Per poc que puguem, nosaltres no canviarem la nostra actitud de pacte de govern.

Pere Tarrés, tot i admetre que no pot parlar per boca de tots, i que el que ha passat costa d’entendre, s’ha mostrat convençut que trobaran la manera se seguir treballant plegats, fins el maig del 2023.

Jo crec que no. Lògicament no et puc contestar en nom d’ells. Crec que som persones que intentem entendre el que a vegades no s’entén i nosaltres pel bé de Calella intentarem entendre-ho tot.

La reunió de l’executiva del PSC s’ha fet aquest matí a la seu que els socialistes tenen al carrer Jovara de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *