Calella entra a l’executiva de la xarxa catalana de Mayors for Peace

Calella i altres 8 municipis catalans formaran la comissió executiva de la xarxa catalana de l’oenagé Mayors for Peace, que té per objectiu promoure la cultura de la pau. Treballa arreu del món i manté col·laboracions amb federacions i associacions de municipis de molts països.

Mayors for Peace agrupa més de 8.000 ciutats de 165 països i regions d’arreu del món. Vetlla per una gestió pública d’acord amb els valors de la cultura de la pau, posant de relleu la importància dels drets humans, el rebuig a la violència, la defensa de la democràcia, la solidaritat, la justícia social i la interculturalitat.

L’alcaldessa de Calella formarà part de la nova comissió executiva durant el mandat que s’allargarà fins el 2023. A l’equip hi ha els representants de Figueres, Flix, Gavà, Granollers, Igualada, Manlleu, Santa Coloma de Gramanet i Sant Feliu de Llobregat.

Ara hauran de definir el seu full de ruta i, entre d’altres, complir amb el compromís de fer campanya a favor del desarmament nuclear i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *