Recta final de les obres de l’auditori de Can Saleta

Visita d’autoritats a Can Saleta amb motiu de la seva inauguració
Visita d’autoritats a Can Saleta amb motiu de la seva inauguració

L’adequació de Can Saleta com a edifici municipal només està pendent de l’auditori que complementarà els serveis que s’hi donen. Tindrà capacitat per a unes 140 persones i estarà operatiu en poc més d’un mes, tal com va avançar l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

L’obra ha comptat amb una partida de 90.000 euros del programa d’inversions de l’exercici del 2020. Candini anunciava que s’ha entrat a la recta final i que es podrà obrir ben aviat.

L’auditori de Can Saleta tindrà capacitat per a 140 persones, tindrà 140 seients, d’aquí a un mes i poc serà una realitat.

Can Saleta és la seu de les àrees d’Economia Local, Igualtat i Drets Civils, Joventut i Solidaritat i Cooperació. A més, acull l’Espai Jove i el projecte de Calella/Maresme Sport City Lab, del qual s’acaba de publicar el reglament d’ús de l’espai de coworking.

S’adreça a emprenedors o empreses amb projectes de negoci vinculats o no amb el sector esportiu; que podran desenvolupar la seva activitat a la taula de treball que se’ls assigni i podran fer ús també d’espais compartits, com sales de reunions. Una comissió de seguiment s’encarregarà d’avaluar les propostes que es presentin, que podran accedir a l’espai de coworking per període d’un any o també hi ha la possibilitat de fer-ho per setmanes, segons les seves necessitats.

Les sol·licituds s’han de presentar via instància a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Plaça de l’Ajuntament. Els criteris i la documentació que cal aportar es pot consultar aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *