Calella entrena als millors palistes de Tennis Taula de Catalunya i Balears

CrrzMouXgAARCBT.jpg:large

Des d’ahir i fins divendres d’està fent a Calella un «stage» de les jornades Mini Spin de Tennis Taula que organitza la Federació Espanyola. És un projecte de tecnificació per a jugadors benjamins i alevins.

Aitor Puig, del Club Tennis Taula Calella, ha explicat que es fan simultaniament cinc jornades arreu de l’Estat espanyol, a Andalucia, Madrid, Euskadi, Galicia i Catalunya-Balears, que és al que es fa a Calella. Puig: “La Federació ha escollit un grup de 50 jugadores en total i en tenim 9 aquí Calella. Fem entrenaments 3h al matí 3h a la tarda. Va començar dimarts i estem fins divendres, en un total de set sessions, i esperem que tot això serveixi pels nanos i tinguin noves experiències. És una fase d’entrenaments i una mena de detecció de joves talents, per això està tot repartit. Més tard es farà una selecció dels millors de cada zona i es seguiran fent concentracions d’aquest tipus. Els entrenadors responsables de cada zona passarem un informe i entre tots els informes s’escolliran els millors jugadors”.

Dins de les jugadores seleccionades hi ha Clàudia Pérez, alevina del CTT Calella. I com a responsables hi ha Jéssica Hernández i el mateix Aitor Puig.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat