CX i BBVA es fusionen i tindran una sola oficina a Calella

A partir de demà comença un procés de fusió entre les oficines del BBVA i Catalunya Caixa de Calella, seguint la fusió entre les dues entitats bancàries que va arrencar fa aproximadament un any.

bbvaPer aquest motiu, a partir de dilluns vinent, l’oficina del BBVA d’Església amb Cervantes quedarà tancada i tots els clients s’integraran a la oficina que avui per avui és de Catalunya Caixa al carrer Església 233-235 -entre Amadeu i Indústria- i que a partir de dilluns, a l’entrada, hi indicarà el nom de les dues entitats.

El director de l’oficina de Catalunya Caixa de Calella, Jordi Peiró, ha explicat que a partir de dilluns els clients dels dos bancs tindran una entitat més potent al seu abast, més gran i amb més serveis. Tot això, entre avui i dilluns, hi haurà molèsties i inconvenients pels clients. Peido: “L’afectació que tindrà per a tots els clients és que a partir de dilluns tots els comptes de BBVA i CX estaran totes juntes i a través de la web podran veure els comptes comuns si són clients de les dues entitats. I si són clients només d’una seguiran veient el mateix que veuen ara. Aquests dies hi haurà una mica de problemes. Per exemple, els caixers no funcionaran i no es podran actualitzar llibretes ni treure diners als caixers de CX, que no funcionaran aquest cap de setmana. Divendres tanquem les oficines de CX pel procés d’integració i a partir de dilluns tot ha de ser normal i ha de funcionar“.

Jordi Peiró ha dit que ha estat el BBVA qui ha absorbit Catalunya Caixa i per tant, es modificaran els números de compte dels clients de la segona entitat, però es fa automàticament i no perjudicarà en cap cas a ningú. “Els clients de BBVA no tindran cap repercussió perquè BBVA mantindrà el seu sistema operatiu i els de CX s’hi hauran d’adaptar. I això representa canvis de números de compte i temes que qualsevol client ha d’estar tranquil perquè tot serà amb un sistema informàtic que no l’ha d’afectar en el seu moviment diari“.

Catalunya Caixa ja va viure una fusió fa uns anys amb Caixa Manresa i Caixa de Tarragona.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *