Calella espera encara l’arribada d’un matrimoni sirià

L’Ajuntament de Calella espera que a les properes setmanes arribi a la ciutat un matrimoni jove de Síria que viurà acollit en un pis de la fundació Hàbitat Solidari.

Segons ha avançat la regidora de Solidaritat i Cooperació, Cindy Rando, es tracta d’un matrimoni de menys de 45 anys i sense fills. La seva arribada a Calella s’està acabant d’ultimar entre l’Ajuntament i la Creu Roja de l’Alt Maresme. Rando subratlla però que el pis ja està preparat: “Als propers dies acabarem de lligar amb Creu Roja l’arribada d’una família, en concret, un matrimoni de Síria. Ja tenim el pis preparat”.

Cindy Rando ha recordat que l’Ajuntament volia en un primer moment oferir dos pisos per a dues famílies però la recomanació de la Creu Roja va ser la d’acollir primer una i després valorar la situació.

La regidora de Solidaritat i Cooperació ha recordat que entre el setembre del 2015 al setembre del 2016 s’han passat de 24 a 400 places d’acollida de refugiats a Catalunya. Un increment molt positiu que es deu, sobretot i segons apunta Rando, a l’increment d’entitats que s’han ofert per gestionar l’acollida de refugiats a casa nostra.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *