“Calella està de moda” aixeca molta expectació

Calella està de moda, ahir
Calella està de moda, ahir

Aquest dijous ha començat la tercera edició del “Calella està de Moda” amb novetats respecte a edicions anteriors. Hi havia maniquís vivents a diferents establiments i es van fer flaixos i dues passarel·les, una al carrer Església i l’altra a l’Hotel Balmes.

A dos quarts de nou del vespre va començar la desfilada d’establiments adherits al carrer Església, entre Cervantes i Balmes, amb tots els models desfilant per la catifa vermella. Abans de començar, però, el “Faret de Calella” va recollir tots els maniquís per a la desfilada.

Una de les novetats d’enguany és que diversos hotels de la ciutat acullen desfilades de moda al seu interior obertes a tothom. L’hotel Balmes ha estat el primer hotel a estrenar-se. Ho va fer a dos quarts de deu del vespre al pati, que es va omplir dels turistes allotjats mentre que avui serà el torn per l’hotel Mar Blau i demà per l’Hotel Best Western Les Palmeres.

Les dues passarel·les d’ahir van ser tot un èxit. Molts vianants ja ho sabien, i d’altres encuriosits s’ho trobaven.
Tots es quedaven a veure la defislada i és que aquests dies, Calella està de Moda.

Avui és el dia de la Shopping Night; demà les activitats quedaran concentrades a la Plaça Vicenç Ferrer, on hi haurà també inflables infantils i diumenge a la Riera Capaspre tindrà lloc a les 8 del vespre la passarel·la central.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *