Calella fa una festa per aprendre a reciclar tot jugant

Aquest dissabte a la tarda es fa la Festa del Reciclatge a l’àrea dels sortidors del Parc Dalmau. Es faran jocs de cura del medi ambient, tallers amb materials reciclats i jocs gegants reciclats.

El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Buch, ha explicat la finalitat de fer aquesta jornada: “Conscienciar sobretot als més petits de la necessitat, i sobretot dels beneficis que aporta el reciclatge, no llençar els residus a qualsevol contenidor, què podem fer després de llençar el paper, el plàstic, quins beneficis aporta. Serà una activitat molt didàctica però també molt lúdica. Té la voluntat de fer jocs relacionats amb el reciclatge“.

img-20160914-wa0000Tot el que es farà servir és construït amb materials reciclats, i la voluntat és que els infants de Calella passin una tarda agradable jugant, aprenent què aporta de bo el reciclatge i una bona gestió dels residus per tenir-ho clar ara que són petits i quan siguin més grans. Buch: “Els nens poden ser molt insistents i els poden explicar als grans, si ho han entès i els ha fet gràcia ho podran explicar als seus pares. I també amb una visió i perspectiva de futur, perquè tots aquests nens d’aquí uns anys seran grans, i si ja tenen clar que és important i bo i beneficiós reciclar, tot això que haurem guanyat. Tots sabem que la gestió dels residus és un tema complex i cal afrontar-lo de la millor manera possible“.

La festa es fa amb el suport d’Ecoembes i Ecovidrio, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, l’Agència de Residus de Catalunya i l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *