El 27 de juny es votarà el nom de la nova escola

La directora de l’Escola Salicrú, Anna Codina, ha confirmat avui a l’Info Migdia que les votacions per escollir entre Escola El Far i Escola Mar Blava es faran el dimecres 27 de juny al matí. Serà aprofitant el dia de recollida d’informes del curs per part de les famílies dels alumnes del centre.

El Consell Escolar del Salicrú va aprovar-ne ahir el calendari.

La votació serà el 27 de juny de 8.00 a 14.00h, aprofitant que els pares venen a buscar els informes podran votar. Com es va aprovar en l’últim Consell Escolar, tindran dret a votació els membres de la comunitat educativa: pares i mares dels nens i nenes de l’escola, els mestres i també el personal d’administració i serveis.

L’Ajuntament de Calella donarà suport logístic perquè es facin les votacions: a nivell material i humà. El resultat es farà públic al cap de 48 hores, un cop l’hagi certificat el Consell Escolar.

El dia següent es reunirà el Consell Escolar per fer el recompte de les votacions i es farà oficial el 29 de juny.

La disjuntiva està entre Escola El Far i Escola Mar Blava. Són els dos noms que el Consell Escolar del Salicrú sotmet a votació a partir de les propostes que s’han fet arribar per part de l’Ajuntament de Calella, el professorat i l’AMPA.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *