Calella fa xarxa amb d’altres destinacions turístiques intel·ligents

CALELLA web 20221005

Calella és una de les 437 destinacions turístiques intel·ligents de l’Estat que s’han sumat al programa d’invercanvi d’experiències i coneixements que promou la Secretaria d’Estat de Turisme. La xarxa DTI incideix en cinc àmbits d’actuació: governança, innovació, tecnologia, sostenibilitat i accessibilitat. L’objectiu de fons és millorar la competitivitat de les destinacions i la qualitat de vida dels seus residents en base a la construcció d’un model que es recolza en la sostenibilitat, la innovació i la tecnologia.

Amb l’adhesió a la xarxa, Calella referma el seu compromís amb la millora de la destinació turística, de manera coordinada amb el sector privat. El consistori ha emès un comunicat en el que explicita que aquest pas forma part d’una trajectòria que arrenca l’any 2016 quan es va començar a treballar amb el projecte de destinació turística intel·ligent amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El programa DTI compta amb la participació d’altres sis poblacions catalanes: Torroella de Montgrí, Santa Susanna, Salou, Lloret de Mar, la Vall d’Aran i Castelldefels.

Una destinació turística intel·ligent es defineix com a innovador, consolidat sobre una infraestructura tecnològica de vanguardia i que garanteix el desenvolupament sostenible del territori, accessible per a tothom, facilitat la interacció del visitant i incrementant la seva experiència.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *