Calella farà gala durant el 2016 del seu compromís amb l’esport

Candini bruseles 2

Calella ha estat guardonada com a Vila Europea de l’Esport 2016. L’alcaldessa i el tinent d’Alcaldia Arnijas han representat la ciutat en la cerimònia de lliurament de les distincions que ha tingut lloc aquesta tarda a la seu del Parlament Europeu, a Brusel·les. Durant l’acte, se’ls ha fet entrega del títol i d’una bandera personalitzada amb el logo d’ACES Europe, la federació continental que concedeix els guardons. Montserrat Candini ha agraït el reconeixement -ho ha fet en català i en castellà- i ha donat mostres de l’hospitalitat de la ciutat emplaçant als nombrosos assistents a visitar-la.

“En nombre de la ciudad de Calella, que está a 40 minutos de Barcelona i que forma parte de un territorio que es nación dentro del Estado español, moltes gràcies (…) Os esperamos a todos en Calella, muchas gracias”. Amb aquestes paraules, dites en català i en castellà, en una de les sales de conferències del Parlament Europeu, l’alcaldessa de Calella ha agraït el reconeixement de Vila Europea de l’Esport que la ciutat ostentarà durant el 2016.

Montserrat Candini ha acudit a la gala de lliurament dels títols acompanyada del tinent d’Alcaldia responsable de l’àrea d’Esports, Xavier Arnijas. Tots dos han posat per la foto, amb membres d’ACES Europe (la Federació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport), sostenint amb les mans la bandera que acredita la condició de Calella com a Vila Europea de l’Esport. Aquesta onejarà a la ciutat durant el 2016.

D’acord amb el títol concedit, Calella accepta el compromís de dissenyar durant l’any vinent un calendari esportiu amb activitats que promoguin la salut, el benestar i la integració. Així mateix, realitzar un congrés o una competició d’abast internacional.

Durant la gala, que s’ha retransmès en directe per streaming, també s’ha fet l’acte protocolari de traspàs de la capitalitat que aquest 2015 ostenta Torí i que passarà a mans de Praga durant el 2016.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat