“Som dones!”, al concurs de teatre amateur de Joventut Artística

SOM DONES 1 20230310

El concurs de teatre amateur Premi Ciutat de Calella que convoca Joventut Artística enfila la recta final de la temporada. Aquesta setmana, i amb motiu de la commemoració del 8M, s’ha programat l’obra “Som dones!” del quadre escènic del Centre Catòlic de l’Hospitalet. Un muntatge que va començar a gestar-se just abans del confinament per la Covid i en el qual hi han invervingut les dones del barri i de la ciutat que van compartir amb el grup la seva opinió sobre temes clau com la maternitat, el sexe, l’educació, la menstruació o el masclista. D’aquest treball de camp en va sortir aquest espectacle de creació col·lectiva en què quatre actrius pugen a l’escenari per reflexionar sobre les vicisituds del patriarcat.

Som dones! és un espectacle d’històries personals i compartides que es va estrenar la primavera passada i que protagonitzen les actrius Marta González, Cristina Mayordomo, Rosa Morella i Lourdes Subirà.

L’obra es representarà aquest diumenge 12 de març a l’Orfeó Calellenc (18h), amb entrades anticipades a la venda al portal joventutartistica.com al preu de 10 euros. Hi ha tarifa reduïda per als socis i sòcies de l’entitat.

Aquesta és la setena proposta de la temporada teatral amateur de Calella, que va començar a finals de gener. Les pròximes seran La reina de la bellesa de Leenane, a càrrec d’El Centru de Canet de Mar (19 de març) i C’est la vie, de Guspira Teatre (26 de març).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *